Tungnem frosk

En vakker, velformet, ung blondine er på vei inn til byens dyrebutikk, på jakt etter et eksotisk kjæledyr. Mens hun ser seg om i butikken, legger hun merke til en boks full av frosker med pålydende skilt: ”Oralsex-frosker kun 198,- pr. stk. ’Pengene tilbake’-garanti. Komplett instruksjonshefte medfølger.”

Blondinen blir flau og gira samtidig, og hvisker sjenert til mannen bak disken: ”Jeg tar en sånn… frosk.” Mannen nikker ivrig, henter en frosk, pakker den i en eske og sier: ”Husk å følge instruksjonsheftet nøye!” Blondinen nikker, tar esken under armen og skynder seg hjem. Så snart hun er innenfor døren i leiligheten sin, tar hun frem instruksjonsheftet og gjør nøyaktig som det står:

  1. Ta en varm dusj.
  2. Bruk en sensuell parfyme.
  3. Ta på deg ditt mest sexy undertøy.
  4. Legg deg i sengen, spre bena og legg frosken “der nede”.


Når hun har gjort alt dette oppdager hun til sin store skuffelse at ingenting skjer. Blondinen henter bruksanvisningen og studerer den en gang til. Nederst på siste side står det: ”Ved eventuelle problemer, ring dyrebutikken.” Så hun ringer.
Mannen fra butikken svarer: ”Jeg hadde faktisk en klage tidligere i dag også. Jeg kommer med én gang.” Før fem minutter er gått, ringer det på døren. Blondinen tar mannen med seg inn på soverommet. ”Se, jeg har gjort alt som det skulle gjøres.”
Mannen tar opp frosken, ser den strengt inn i øynene og sier: ”Hør her! Dette er absolutt siste gangen jeg viser deg hvordan det skal gjøres!”