Av og til ER det størrelsen det kommer an på

Tre menn vandret rundt i en skog og ble fanget av en stamme med kannibaler. Kongen av kannibalene sa til dem: ”Jeg skal gi dere en utfordring. Hvis dere klarer den, lar vi dere gå. Hvis ikke, spiser vi dere.” Mennene ville ikke risikere å bli drept, så de godtok utfordringen.

”Gå inn i skogen og finn 10 frukter av hvilket som helst slag. Ta dem så med tilbake hit.” Den første mannen kom tilbake med 10 epler, blid og fornøyd. ”Du må putte hver av disse eplene i rumpa uten å lage en lyd.” Mannen begynte motvillig å putte et eple i rumpa. Det første gikk inn uten en lyd, men på det andre skrek han i smerte og døde, og kannibalene spiste ham.

Så kom den andre mannen med 10 druer. Kannibalkongen gjentok den andre delen av utfordringen. ”Dette blir lett”, tenkte mannen. De første 9 druene gikk inn uten problemer. Akkurat da han skulle putte inn den 10. druen brast han i latter og ble drept umiddelbart. Han møtte den første mannen i himmelen, fortsatt leende. ”Hva ler du for? Du kunne jo gått fri!” ”Jeg så kompisen vår komme gående med 10 ananas og et gigantisk flir.”