Morsomme ting bare sykesøstre får oppleve.

La oss innse det: Hvis du har vært i sykepleien lenge nok, har du sett noen ganske merkelige ting.
Ta en titt på noen av de merkelige møter våre lesere har opplevd, og del dine egne i kommentarfeltet nedenfor!

  1. En sykepleier gjorde en vurdering på en eldre slagpasient. Hun spurte henne om å smile, men pasienten sa at hun ikke hadde lyst til å smile. Da sa sykepleieren, “Vel, vis meg tennene dine.” Damen åpnet munnen, tok ut gebisset og ga dem til målløs sykepleier.
  2. En eldre herremann spurte sin sykepleier om han kunne få litt tape etter å etter at han satte inn høreapparatet. Sykepleieren så på mens pasienten begynte å sette tape over ørene. På spørsmål om hvorfor, sa pasienten, “Det er for å hindre dem fra å falle ut!
  3. En eldre pasient kom ut av rommet sitt da alarmen gikk på naborommet. Nysgjerrig, så han inn i rommet til nabopasienten. Han bestemmer seg for at han ikke ønsker å bry noen, hvorpå han raskt urinerte på gulvet og vandret tilbake til et annet rom. Han fortsatte deretter å klatre opp i senga til en annen pasient.
  4. En sykepleier hadde en pasient som nektet å bruke toalettet på rommet sitt. Han ville urinere på teppet eller i søppelbøtta . Sykepleierne trodde han var forvirret. En natt, sykepleieren ga ham et bad, trengte han og gå på toalettet. Han nektet å sitte på setet, og da hun spurte hvorfor, svarte han: “Fordi det er kaldt på ballene mine!”
    Da sykepleieren så etter, hadde han helt riktig enorme enorme testikler. Det viser seg at han ikke var gal likevel.
  5. En sykepleier kom for å starte skiftet sitt, da hun så en pasient hun hadde et godt forhold til. Hun sa: “Noe nytt, Tom?” Han holdt hånden over hodet og sa: “Under dette punktet er det ingenting som er nytt lenger!”
  6. I midten av juli satt en sykepleier og mater en pasient, når en annen pasient kommer rullende inn i rullestol. Hun svingte inn i et rom som ikke var hennes og begynte å synge “Bjelleklang”. Sykepleieren hoppet opp i hui og hast, og trakk den forvirrede kvinnen ut av det overfylte rommet. Kvinnen sa da,  “Jeg antar at de ikke likte det?”
  7. En sykepleier kom inn for å starte sitt morgenskift og ble overrasket over å se en eldre bosatt allerede oppe og i stolen. Sykepleieren bøyde seg ned for å si hei til damen, og hun svarte: “Hei, jeg kjenner deg. Du er min venn.”Sykepleieren sa: “Det er riktig. Jeg er din venn!” Da sa kvinnen:‘ Så få meg til helvete ut av dette stedet, vennen min!’

(Sakset fra http://scrubsmag.com/funny-things-only-nurses-get-to-see/)