Morsomme ting bare sykesøstre får oppleve.

La oss innse det: Hvis du har vært i sykepleien lenge nok, har du sett noen ganske merkelige ting.
Ta en titt på noen av de merkelige møter våre lesere har opplevd, og del dine egne i kommentarfeltet nedenfor!

  1. En sykepleier gjorde en vurdering på en eldre slagpasient. Hun spurte henne om å smile, men pasienten sa at hun ikke hadde lyst til å smile. Da sa sykepleieren, “Vel, vis meg tennene dine.” Damen åpnet munnen, tok ut gebisset og ga dem til målløs sykepleier.
  2. En eldre herremann spurte sin sykepleier om han kunne få litt tape etter å etter at han satte inn høreapparatet. Sykepleieren så på mens pasienten begynte å sette tape over ørene. På spørsmål om hvorfor, sa pasienten, “Det er for å hindre dem fra å falle ut!
  3. En eldre pasient kom ut av rommet sitt da alarmen gikk på naborommet. Nysgjerrig, så han inn i rommet til nabopasienten. Han bestemmer seg for at han ikke ønsker å bry noen, hvorpå han raskt urinerte på gulvet og vandret tilbake til et annet rom. Han fortsatte deretter å klatre opp i senga til en annen pasient.
  4. En sykepleier hadde en pasient som nektet å bruke toalettet på rommet sitt. Han ville urinere på teppet eller i søppelbøtta . Sykepleierne trodde han var forvirret. En natt, sykepleieren ga ham et bad, trengte han og gå på toalettet. Han nektet å sitte på setet, og da hun spurte hvorfor, svarte han: “Fordi det er kaldt på ballene mine!”
    Da sykepleieren så etter, hadde han helt riktig enorme enorme testikler. Det viser seg at han ikke var gal likevel.
  5. En sykepleier kom for å starte skiftet sitt, da hun så en pasient hun hadde et godt forhold til. Hun sa: “Noe nytt, Tom?” Han holdt hånden over hodet og sa: “Under dette punktet er det ingenting som er nytt lenger!”
  6. I midten av juli satt en sykepleier og mater en pasient, når en annen pasient kommer rullende inn i rullestol. Hun svingte inn i et rom som ikke var hennes og begynte å synge “Bjelleklang”. Sykepleieren hoppet opp i hui og hast, og trakk den forvirrede kvinnen ut av det overfylte rommet. Kvinnen sa da,  “Jeg antar at de ikke likte det?”
  7. En sykepleier kom inn for å starte sitt morgenskift og ble overrasket over å se en eldre bosatt allerede oppe og i stolen. Sykepleieren bøyde seg ned for å si hei til damen, og hun svarte: “Hei, jeg kjenner deg. Du er min venn.”Sykepleieren sa: “Det er riktig. Jeg er din venn!” Da sa kvinnen:‘ Så få meg til helvete ut av dette stedet, vennen min!’

(Sakset fra http://scrubsmag.com/funny-things-only-nurses-get-to-see/)

Hva befinner seg under hatten?

Noen ganger i livet så møter man folk som alltid går med hatt. Man ser de faktisk aldri uten noe hodeplagg som helst, det får en til å lure på hva skjuler seg egentlig under den forbanna hatten. Dette er historien om den gangen jeg ikke klarte å lure mer, men måtte sjekke ut selv….

Dette forventet ikke kona!

Glad mann

En mann løper inn i huset og roper til kona, «Turid Laila, du må pakke tingene dine. Jeg vant nettopp 1 million på en spilleautomat anbefalt av Casino Midnight Norge!» Turid Laila svarer, «Skal jeg pakke for varmt eller kaldt vær?». Mannen svarer, «Jeg bryr meg ikke, så lenge du er ute om 1 time!».

5 fotballvitser

Fotballvitser får vi aldri nok av, og vi er ekte fotballidioter så hva passer vel bedre en et knippe vitser om sporten som vi elsker. Fotballvitser – Hvor skal du da gutten min? – Jeg skal på fotballkamp å se Vålerenga. – Å det er sikkert moro når de vinner? – Jeg vet ikke, jeg…

Blondinen som ønsket et banklån

Gammel mann ler

En blondine kommer inn i en bank i Oslo og spør om et lån på kr 50 000. Hun ønsker å låne penger til en forretningsreise til USA. Bankmedarbeideren sier de trenger sikkerhet for lånet, og blondinen gir derfor nøklene til en splitter ny Mercedes Benz SL 500. Den står parkert over gaten foran banken….

Far og sønn på butikken…

Haha

Far og sønn på butikken. «Pappa, hva er dette?» «Det er en 3-pakning med kondomer for de som går på videregående. 1 for fredag kveld, 1 for lørdag kveld and 1 for søndag kveld.» «Hva med 6-pakningen?» «Disse er for de som går på universitetet. 2 for fredag kveld, 2 for lørdag kveld and 2…

At skotter er gjerrige er kanskje en stereotyp beskrivelse….

Skottland ønsker deg velkommen

At skotter er gjerrige er kanskje en stereotyp beskrivelse, men morsom er det uansett… Her er en vits du garantert vil le av! Det var juletider og McDouglas kjøpte en hatt med øreflipper til sin gartner (mest sannsynlig kjøpte han hatten med rabattkoder), McScot. McScot var veldig glad, hadde alltid hatten på og gikk alltid…

Du bør nok børste litt bedre!

Gal professor som ser på kjemikalier i prøverør

To mannlige studenter kikker på en sædprøve i et mikroskop, da en kvinnelig studiekamerat spør nysgjerrig, -Hva er det dere ser på? En av gutta kan ikke dy seg, og svarer kjapt, -En spyttprøve! Hun blir intressert og skal akkurat til å sette øyet inn til mikroskopet da en professor kommer forbi og spør henne,…

Oi, du må komme deg avgårde!

Gammal Sjarmør

En nittiåring som bodde på et aldershjem fikk permisjon og lov til å ta ei frihelg på et hotell. Den første kvelden satte han seg i baren på hotellet, og der fikk han straks øye på ei flott dame på rundt søtti år på den andre siden av bardisken. Etter litt øyeflørting tok han motet…

x
Lik oss på Facebook: