Morsomme tilfeller på datingsider

Morsomme tilfeller på datingsider forekommer som regel i det øyeblikket kommunikasjonen flyter inn i virkeligheten. Ærlig talt, er det ikke klart om man bør ”le eller gråte”. Men vi husker en morsom historie som endte bra.

Sånne historien kan skje med hvem som helst – med en som bruker så pålitelige og profesjonelle tjenester som matchmaking norge, uten å snakke om de som finner nye venner på sosiale nettverk, for å møte i ”den virkelige verden”.

Ingen er sikret mot bedrag. Det handler om tvillinger …

Å ha en tvillingbror eller en tvillingsøster betyr å ha et uendelig rom for å spille noen et puss. Og hvis en av dere bruker et datingside …

En vakker, god jente møtte med en kul ung fyr på Internett en vakker dag. Han så ut som en rockestjerne. Han var selvsikker, karismatisk og veldig kul. En slags musketeer av det 21. århundre. Himmelhund, en dristig rebel – og samtidig en mild romantiker. Og med alt dette var det ingenting kunstig i det – det syntes at han ble født for å være nettopp seg selv og ingen annen. Generelt sagt, visste fyren hvordan man presenterer seg selv. Hvordan erobrer man en kvinnehjerte.

Men heltinnen av vår lille historie visste ikke at han hadde en tvillingbror, nesten det motsatte om vi snakker om stil og karakter.
Hun kunne rett og slett ikke tro på hennes lykke, fordi hun alltid hadde lett etter en slik fyr … ekte, som han selv sa.

Og nå er det satt en dato i en fornøyelsespark. Jenta drar til et møte, holder pusten, gleder seg til en spennende og romantisk kveld med en ekte rock-n-roller. Ånden av frihet og eventyr tiltrekker henne …

Sola skinner, livet er vakkert og det er så mange mennesker rundt som ser så lykkelige ut.

Og her er han, hennes ønskers mål, hennes drøm. Kledd i en streng drakt, med briller på nesa, kortklipt, dyster … Og hvor er de skrikende tatoveringer? Var det bare photoshop? .. Hvor er piercing, øreringer, hvor er det mest karismatiske utseendet hun noensinne har sett? Det er ingenting av dette. Isnedenfor er det en konsentrert nerd som nøye regner ut hvor mange sukkerskjeer han legger til kaffen og ser på uret hvert minutt.

En ulykke! En katastrofe! Og hvordan kan hun redde seg? Med flukten? Og hvor skal hun finne en annen, ekte musketeer? Og hvorfor skal hun leve videre i det hele tatt?

Så gikk det anstrengte, smertefulle 20 minuttene. 20 minutter, da den lyse sola virket som et brennende brygg, fornøyelsesparken virket som helvete og glade utrop av barn – som stygg og irriterende gråt. Og det var helt uklart hvordan man skal oppføre seg, og han så ut til å ha glemt at han hadde lovet å ta en gitar med, føre henne bort fra mengden og synge et par sanger.

Han har klippet også håret sitt, som bestilt – kuttet av sitt elegante, lange hår, som han snobbet seg med på et nytt bilde tatt av denne forferdelige morgenen.

Og så dukket han opp … Helt samme – og helt annerledes. Med et avværnende smil, unnskyldte han seg for sitt lille spøk og sa at det alltid er vanskelig for tvillinger å holde seg fra slike spøk …

5 aprilspøker med mat

Kylling

Ha konditorfarge i melka Denne spøken passer til 1. april eller Halloween! Ideelt fungerer den best om morgenen når man skal spise frokost, og melka tas ut av kjøleskapet. Spøken bør være planlagt kvelden før. Spøken kan fungere på mannen eller barna, kanskje den som er mest glad i melk? På forhånd har man puttet…

Hva befinner seg under hatten?

Noen ganger i livet så møter man folk som alltid går med hatt. Man ser de faktisk aldri uten noe hodeplagg som helst, det får en til å lure på hva skjuler seg egentlig under den forbanna hatten. Dette er historien om den gangen jeg ikke klarte å lure mer, men måtte sjekke ut selv….

Dette forventet ikke kona!

Glad mann

En mann løper inn i huset og roper til kona, «Turid Laila, du må pakke tingene dine. Jeg vant nettopp 1 million på en spilleautomat anbefalt av Casino Midnight Norge!» Turid Laila svarer, «Skal jeg pakke for varmt eller kaldt vær?». Mannen svarer, «Jeg bryr meg ikke, så lenge du er ute om 1 time!».

5 fotballvitser

Fotballvitser får vi aldri nok av, og vi er ekte fotballidioter så hva passer vel bedre en et knippe vitser om sporten som vi elsker. Fotballvitser – Hvor skal du da gutten min? – Jeg skal på fotballkamp å se Vålerenga. – Å det er sikkert moro når de vinner? – Jeg vet ikke, jeg…

Blondinen som ønsket et banklån

Gammel mann ler

En blondine kommer inn i en bank i Oslo og spør om et lån på kr 50 000. Hun ønsker å låne penger til en forretningsreise til USA. Bankmedarbeideren sier de trenger sikkerhet for lånet, og blondinen gir derfor nøklene til en splitter ny Mercedes Benz SL 500. Den står parkert over gaten foran banken….

Far og sønn på butikken…

Haha

Far og sønn på butikken. «Pappa, hva er dette?» «Det er en 3-pakning med kondomer for de som går på videregående. 1 for fredag kveld, 1 for lørdag kveld and 1 for søndag kveld.» «Hva med 6-pakningen?» «Disse er for de som går på universitetet. 2 for fredag kveld, 2 for lørdag kveld and 2…

At skotter er gjerrige er kanskje en stereotyp beskrivelse….

Skottland ønsker deg velkommen

At skotter er gjerrige er kanskje en stereotyp beskrivelse, men morsom er det uansett… Her er en vits du garantert vil le av! Det var juletider og McDouglas kjøpte en hatt med øreflipper til sin gartner (mest sannsynlig kjøpte han hatten med rabattkoder), McScot. McScot var veldig glad, hadde alltid hatten på og gikk alltid…

Du bør nok børste litt bedre!

Gal professor som ser på kjemikalier i prøverør

To mannlige studenter kikker på en sædprøve i et mikroskop, da en kvinnelig studiekamerat spør nysgjerrig, -Hva er det dere ser på? En av gutta kan ikke dy seg, og svarer kjapt, -En spyttprøve! Hun blir intressert og skal akkurat til å sette øyet inn til mikroskopet da en professor kommer forbi og spør henne,…

x
Lik oss på Facebook: