Morsomme tilfeller på datingsider

Morsomme tilfeller på datingsider forekommer som regel i det øyeblikket kommunikasjonen flyter inn i virkeligheten. Ærlig talt, er det ikke klart om man bør ”le eller gråte”. Men vi husker en morsom historie som endte bra.

Sånne historien kan skje med hvem som helst – med en som bruker så pålitelige og profesjonelle tjenester som matchmaking norge, uten å snakke om de som finner nye venner på sosiale nettverk, for å møte i ”den virkelige verden”.

Ingen er sikret mot bedrag. Det handler om tvillinger …

Å ha en tvillingbror eller en tvillingsøster betyr å ha et uendelig rom for å spille noen et puss. Og hvis en av dere bruker et datingside …

En vakker, god jente møtte med en kul ung fyr på Internett en vakker dag. Han så ut som en rockestjerne. Han var selvsikker, karismatisk og veldig kul. En slags musketeer av det 21. århundre. Himmelhund, en dristig rebel – og samtidig en mild romantiker. Og med alt dette var det ingenting kunstig i det – det syntes at han ble født for å være nettopp seg selv og ingen annen. Generelt sagt, visste fyren hvordan man presenterer seg selv. Hvordan erobrer man en kvinnehjerte.

Men heltinnen av vår lille historie visste ikke at han hadde en tvillingbror, nesten det motsatte om vi snakker om stil og karakter.
Hun kunne rett og slett ikke tro på hennes lykke, fordi hun alltid hadde lett etter en slik fyr … ekte, som han selv sa.

Og nå er det satt en dato i en fornøyelsespark. Jenta drar til et møte, holder pusten, gleder seg til en spennende og romantisk kveld med en ekte rock-n-roller. Ånden av frihet og eventyr tiltrekker henne …

Sola skinner, livet er vakkert og det er så mange mennesker rundt som ser så lykkelige ut.

Og her er han, hennes ønskers mål, hennes drøm. Kledd i en streng drakt, med briller på nesa, kortklipt, dyster … Og hvor er de skrikende tatoveringer? Var det bare photoshop? .. Hvor er piercing, øreringer, hvor er det mest karismatiske utseendet hun noensinne har sett? Det er ingenting av dette. Isnedenfor er det en konsentrert nerd som nøye regner ut hvor mange sukkerskjeer han legger til kaffen og ser på uret hvert minutt.

En ulykke! En katastrofe! Og hvordan kan hun redde seg? Med flukten? Og hvor skal hun finne en annen, ekte musketeer? Og hvorfor skal hun leve videre i det hele tatt?

Så gikk det anstrengte, smertefulle 20 minuttene. 20 minutter, da den lyse sola virket som et brennende brygg, fornøyelsesparken virket som helvete og glade utrop av barn – som stygg og irriterende gråt. Og det var helt uklart hvordan man skal oppføre seg, og han så ut til å ha glemt at han hadde lovet å ta en gitar med, føre henne bort fra mengden og synge et par sanger.

Han har klippet også håret sitt, som bestilt – kuttet av sitt elegante, lange hår, som han snobbet seg med på et nytt bilde tatt av denne forferdelige morgenen.

Og så dukket han opp … Helt samme – og helt annerledes. Med et avværnende smil, unnskyldte han seg for sitt lille spøk og sa at det alltid er vanskelig for tvillinger å holde seg fra slike spøk …