Her lukter det noe muffens dere!

Etter et 37 års langt ekteskap, dumpet Erik kona si Julie til fordel for en ung sekretær.

Hans nye kjæreste krevde at de skulle leve i Erik og Julie sitt flotte hus. Siden Erik hadde gode advokater, vant han over sin kone. Han ga Julie, ekskona, tre dager på å flytte ut.

Hun brukte den første dagen på å pakke ned alle tingene sine i esker og kasser. På den andre dagen hadde hun et flyttebyrå som kom for å hente alle eiendelene hennes.

På den tredje dagen satte hun seg en siste gang ned ved sitt vakre stuebord. Hun tente lys og satte på myk bakgrunnsmusikk. Julie spiste massevis med reker, en krukke med kaviar og drakk en dyr flaske med vin.

Da hun var ferdig, gikk hun inn i hvert eneste rom og stappet rekeskall dyppet i kaviar inn i alle gardiner og gardinstenger (inni små hull). Hun ryddet så opp på kjøkkenet.

Når Erik kom tilbake med sin nye kjæreste, var de lykkelige de første dagene.

Så sakte, begynte huset å lukte. De prøvde alt av rengjøring, mopping, og lufting.

Ventilasjonskanalene ble sjekket for døde gnagere, tepper ble rengjort og luftfriskere ble hengt opp overalt. De leide inn hjelp, og måtte flytte ut noen dager mens huset ble inspisert og forsøkt rengjort. Ingenting fungerte.

Folk sluttet å komme på besøk. Reparatører nektet å jobbe i huset, og stuepiken sluttet.
Til slutt kunne de ikke orke å leve i stanken lenger og bestemte seg for å flytte.

En måned senere, selv om de hadde kuttet prisen i to, kunne de ikke finne en kjøper som ville ha det stinkende huset. Ordet hadde spredd seg og til slutt nektet eiendomsmeglerne å besvare deres anrop.

Til slutt måtte de låne en stor sum penger fra banken for å kjøpe et nytt sted.

Julie kontaktet Erik og spurte hvordan det gikk. Han fortalte henne om det stinkende huset. Hun lyttet høflig og sa at hun savnet sitt gamle hjem forferdelig og derfor ville være villig til å redusere skilsmisseoppgjøret i bytte mot å få tilbake huset.

Vel vitende om at kona ikke hadde noen anelse om hvor ille lukten var, gikk han med på en pris som var en brøkdel av det huset var verdt. Men kun hvis hun signerte papirene samme dag.

De ble enige, og i løpet av en time leverte advokatene de nødvendige papirene.

En uke senere, sto Erik og kjæresten smilende å så på flyttebyrået som pakket ned alt i huset, som han skulle ha i sitt nye hjem.

Alt inkludert gardiner og gardinstenger

Hva befinner seg under hatten?

Noen ganger i livet så møter man folk som alltid går med hatt. Man ser de faktisk aldri uten noe hodeplagg som helst, det får en til å lure på hva skjuler seg egentlig under den forbanna hatten. Dette er historien om den gangen jeg ikke klarte å lure mer, men måtte sjekke ut selv….

Dette forventet ikke kona!

Glad mann

En mann løper inn i huset og roper til kona, «Turid Laila, du må pakke tingene dine. Jeg vant nettopp 1 million på en spilleautomat anbefalt av Casino Midnight Norge!» Turid Laila svarer, «Skal jeg pakke for varmt eller kaldt vær?». Mannen svarer, «Jeg bryr meg ikke, så lenge du er ute om 1 time!».

5 fotballvitser

Fotballvitser får vi aldri nok av, og vi er ekte fotballidioter så hva passer vel bedre en et knippe vitser om sporten som vi elsker. Fotballvitser – Hvor skal du da gutten min? – Jeg skal på fotballkamp å se Vålerenga. – Å det er sikkert moro når de vinner? – Jeg vet ikke, jeg…

Blondinen som ønsket et banklån

Gammel mann ler

En blondine kommer inn i en bank i Oslo og spør om et lån på kr 50 000. Hun ønsker å låne penger til en forretningsreise til USA. Bankmedarbeideren sier de trenger sikkerhet for lånet, og blondinen gir derfor nøklene til en splitter ny Mercedes Benz SL 500. Den står parkert over gaten foran banken….

Far og sønn på butikken…

Haha

Far og sønn på butikken. «Pappa, hva er dette?» «Det er en 3-pakning med kondomer for de som går på videregående. 1 for fredag kveld, 1 for lørdag kveld and 1 for søndag kveld.» «Hva med 6-pakningen?» «Disse er for de som går på universitetet. 2 for fredag kveld, 2 for lørdag kveld and 2…

At skotter er gjerrige er kanskje en stereotyp beskrivelse….

Skottland ønsker deg velkommen

At skotter er gjerrige er kanskje en stereotyp beskrivelse, men morsom er det uansett… Her er en vits du garantert vil le av! Det var juletider og McDouglas kjøpte en hatt med øreflipper til sin gartner (mest sannsynlig kjøpte han hatten med rabattkoder), McScot. McScot var veldig glad, hadde alltid hatten på og gikk alltid…

Du bør nok børste litt bedre!

Gal professor som ser på kjemikalier i prøverør

To mannlige studenter kikker på en sædprøve i et mikroskop, da en kvinnelig studiekamerat spør nysgjerrig, -Hva er det dere ser på? En av gutta kan ikke dy seg, og svarer kjapt, -En spyttprøve! Hun blir intressert og skal akkurat til å sette øyet inn til mikroskopet da en professor kommer forbi og spør henne,…

Oi, du må komme deg avgårde!

Gammal Sjarmør

En nittiåring som bodde på et aldershjem fikk permisjon og lov til å ta ei frihelg på et hotell. Den første kvelden satte han seg i baren på hotellet, og der fikk han straks øye på ei flott dame på rundt søtti år på den andre siden av bardisken. Etter litt øyeflørting tok han motet…

x
Lik oss på Facebook: